top of page

אם את מורה, גננת או עובדת סוציאלית שקיצצו לה בשכר - יש לי מתנה בשבילך

אמא שלי היתה מורה ביסודי הרבה שנים, גם חינכה כיתות א עד ו.

אולי בגלל זה ממש כואב לי איך שהחליטו לקצץ למורים ולגננות את השכר ככה במסווה של יעילות, כאילו הממשלה שלנו יעילה וחסכונית, ברור שצריך לקחת ממי שנותן הכי הרבה ויש לו הכי מעט, ממי שנמצא במגע הכי קרוב עם הילדים.


אני יודעת כמה קשה להיות מורה, ראיתי את אמא שלי יושבת שעות ומכינה חומר, בריסטולים, תרגילים, בודקת עבודות ומבחנים, מדברת עם הורים, זו אחת העבודות הקשות שדורשות הכי הרבה ומתגמלות הכי מעט כלכלית.


החלטתי לתת הקלטה של סדנת ניקויים אנרגטים במתנה לכל מי שנפגע לה השכר, צריך להרשם לאתר קודם, אפשר עם גוגל או פייסבוק, ואז להזין קוד הקופון RESPECT ואז הסכום יתאפס.


מי שלא חוותה שום סדנת ניקויים שלי, יש כאן בבלוג עוד סדנאות מוקלטות שאפשר לחוות אותן בלי הרשמה. בגדול חושבים מראש על נושא שרוצים בו ריפוי, ואז מקשיבים לסדנה והיא מנקה מה שאפשרי לאותו הרגע. אפשר לעשות אותה כמה פעמים, אבל יש נשים שהתעייפו ממש מהניקויים האלו, זה עוצמתי, לכן ממליצה לפחות בפעם הראשונה להקשיב לפני השינה ולא בתחילת היום.

אפשר גם להרדם עם זה, זה עדיין עובד.

למי שצפו נעלמו כאבים, חרדות, פחדים ודאגות, ממש אשמח שתכתבו לי אם יש שאלות וגם מה זה עשה לכן.


ואני רוצה לברך אותנו כעם, שנזכה לראות ימים טובים יותר, בהם העולם יעריך ויכבד אנשים לפי אהבת החינם שלהם, לפי הערך שהם נותנים לעולם, שיבואו ימים בהם אנשי ונשות חינוך וכל מי שרואה את הילדים ואת מי שצריך עזרה - יקבלו מעמד ראוי למה שהם באמת מביאים לעולם שהוא יחד עם בטחון כלכלי ושפע ותנאים מעולים לפחות כמו שיש לשופטים, כי מה שאנשי חינוך ועבודה סוציאלית עושים הוא עבודת קודש והשפעה על העתיד של כולנו.


הנה שוב הקישור לסדנה המוקלטת, יש בה ניקוי של שיפוט עצמי, שהוא חשוב מאוד, כי משום מה מי שהכי נפגעת גם נוטה להרגיש אשמה, כאילו יכלה לפעול אחרת, לשנות את מה שקרה, וזה טבעי אבל אתן לא אשמות, ובטח לא בקיצוץ הזה.

הזמנים האלו יעברו ויבואו ימים הרבה הרבה יותר טובים והוגנים.







Comentarios


צרי קשר

  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram
  • Youtube

אני עונה למייל הכי מהר שיכולה, אם לא עניתי תוך יומיים, אולי היתה טעות במייל שרשמת, כיתבי לי שוב בבקשה, אני תמיד עונה, לפעמים המייל שלי מגיע לספאם או קידום מכירות, שימי לב

אם לא עניתי תוך יומיים, אולי היתה טעות במייל שלך, כיתבי לי שוב

bottom of page